Çavuşlu Ortaokulu


Vizyon: Öğrencilerimizin zekâ düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, hür ve demokratik düşünen, bilimsel metotlarla eğitilmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, kültürel değerlerini bilen ve sahip çıkan, ecdadını tanıyan, geçmişinden ders alıp geleceğe yürürken ecdadından güç ve feyz alan, hak ve adalete inanıp hakkaniyetli ve adaletli davranan, üretken, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Siirt 2017-2018 Yıldızlar Erke Masa Tenisi İl Üçüncüsü Siirt 2017-2018 Küçük Erkek Masa Tenisi İl Üçüncüsü Siirt 2018-2019 Yıldızlar Erkek Masa Tenisi İl Birincisi Siirt 2019-2020 Yıldızlar Erkek Masa Tenisi İl İkincisi

Saatler: 07.30-12.45
Isınma: Kaloriferli
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Masa Tenisi, Basketbol, Voleybol
Bilimsel Etkinlikler: Bilim Şenliği
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0534 416 04 07 (Ulaşılamazsa WhatsApptan arayabilirsiniz.))

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://pervaricavusluortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇAVUŞLU KÖYÜ

Öğretmen :5
Öğrenci :68
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :510
Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Köyün üst kısmında okul inşa edilmiştir.Köy dağlık ve engebeli bir bölgede kurulmuştur.

Adres - ÇAVUŞLU KÖYÜ

Ulaşım Köy servisi

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 81 km. ilçe merkezine 85 km uzaklıktadır.(İl merkezine 2 saat, İlçe merkezine 2 saat uzaklıktadır. Öğretmenler köyde bulunan okul lojmanlarında ikametgah etmektedir.